A LEGJOBB TERMÉSZETES JOGORVOSLATOK POTENCIA NÉLKÜL KAPHATÓ

Top lista a legjobb természetes jogorvoslatok potencia – kiválasztottuk a hatékony természetes jogorvoslatok kezelésére impotencia. A kutatások azt mutatják, hogy minden 50 év feletti második férfi valamilyen merevedési zavar látásában szenved, és közülük 35 % – uk impotenciában szenved, amit prosztata megnagyobbodás, azaz prosztatagyulladás okozott.

Tartalom:

 • Impotencia- definíció
 • Az impotencia leggyakoribb okai
 • Prosztata megnagyobbodás és prosztatagyulladás impotencia okaként
 • Impotencia tünetei

IMPOTENCIA-DEFINÍCIÓ. Az impotenciát úgy definiáljuk, mint az erekció hiányát, azaz a pánik és a korai magömlés szorítását a serdülőkorban lévő férfiaknál. Az impotencia általában további pszichológiai stresszt okoz a beteg férfiaknak, ami közvetve a partnerrel, a családdal, a környezettel, a munkahelypel stb.kapcsolatos problémákhoz vezet. Ezen okok miatt az impotencia megelőzésére vagy kezelésére nem érdemes várni. Szükséges cselekedni, azonnal forduljon orvoshoz, ha az első tünetek jelennek meg.

AZ IMPOTENCIA LEGGYAKORIBB OKAI. Köztudott, hogy a férfiak impotenciájának számos oka lehet. Annak érdekében, hogy növeljék a lehetőségeket a sikeres helyreállítása elveszett szexuális funkció, először is meg kell határozni, hogy milyen okok impotencia vezetett egy férfi, hogy ez a probléma a pénisz. Az impotencia két fő oka van: szerves és pszichológiai.

Szerves (fizikai) impotencia okai

Az impotencia vagy a csökkent erekció (erectilis dysfunctio) organikus oka leggyakrabban 50 év feletti férfiakra hat. Az impotencia okai, amelyek szerves jellegűek, meglehetősen változóak, és számos ok okozhatja:

 • Urológiai betegségek- prostatitis, jóindulatú prosztata hiperplázia (BHP), cystourethritis, orchitis. A genitourináris szféra betegségei közvetlenül befolyásolják a szexuális vágy csökkenését, rontják a pénisz és a herék szöveteinek táplálkozását, és változást okoznak a szerves természetben.
 • Endokrin zavarok- előfordulnak a cukorbetegségek, elégtelen termelést a tesztoszteron, a férfi test hormonális egyensúlyhiány miatt, van egy csökkenés a szexuális vágy( libidó), a gyengülő életerő egy férfi.
 • Neurológiai betegségek- sclerosis multiplex, keringési problémák az agyban, Parkinson-kór, osteochondrosis, stb. Ezek a betegségek a gentalia vérellátásának romlásához és az idegimpulzusok átvitelének megsértéséhez vezetnek. Az Atherosclerosis és az egyidejű érbetegség a nemi szervek vérellátásának egyidejű romlását okozza, ami közvetlenül az erekció csökkenéséhez, majd teljes impotenciához vezet.
 • Magas vérnyomás és szívbetegség – ezeket a betegségeket a vérkeringés csökkenése kíséri a szervezetben, beleértve a genitális területet is.
 • Májbetegségek- a tesztoszteron termelődésének csökkenéséhez és impotencia kialakulásához vezetnek. Az alkoholizmus, a nikotin, a különböző gyógyszerek és ópiátok gátolják az agykérget, és blokkolják az idegvégződéseket, amelyek felelősek a rekció eléréséért, és ezáltal impotenciát okoznak. Pénisz rendellenességek, gyakori injekciók a pénisz területen okozhat impotenciát.

Az impotencia pszichológiai okai. Impotencia által okozott pszichológiai okok nagyon gyakori a fiatalabb férfiak (20-40 év). Ezek általában az önbizalom hiánya, a tapasztalat hiánya, vagy a stresszes környezetben vagy helyzetekben való sok kitettség miatti problémák. Pszichológiai impotencia impotencia, hogy fordul elő pszichológiai problémák miatt. Az impotencia pszichológiai okainak kezelése a legjobb, ha felkeresünk egy pszichológust vagy szexológust, és elbeszélgetünk egy partnerrel. A szakértők segíthetnek egy cselekvési terv kidolgozásában, hogy visszanyerje önbizalmát.

Az impotencia leggyakoribb pszichológiai okai:

 • Kudarc szexuális aktus közben- egy férfi már nem akarja magát szégyenteljes helyzetbe hozni.
 • Stressz és depresszió- nyomja le az idegrendszert és csökkenti a szexuális vágy.
 • Nehéz fizikai munka, érzelmi fáradtság- van egy pszichológiai összeomlás, és hiányzik a vágy az intimitás.
 • Félelem a különböző nemi betegségek és fertőzések- ez a félelem lehet olyan erős, hogy egy férfi megtagadja a szexuális közösülés még egy állandó partner.

A partner esetleges terhességétől való félelem. Kellemetlen körülmények szexuális közösülés-magában foglalja az élet ugyanabban a lakásban a szülők vagy más emberek. A gyermekkori pszichológiai feltételezések jelenléte, amelyeket nehéz felismerni – például a gyermekkorban. ez a szex valami mocskos és durva. Ha túl gyakran történik önkielégítés, a túl gyakori önkielégítés az ellenkező nemhez, az intim kapcsolatokhoz való vonzódás csökkenéséhez vezethet. Pszichológiai problémák miatt szexuális visszaélés más emberek a gyermekkorban vagy a fiatalok.

PROSZTATA MEGNAGYOBBODÁS ÉS PROSZTATAGYULLADÁS IMPOTENCIA OKAKÉNT

Amikor az impotenciával (merevedési zavar) kapcsolatos problémáról beszélünk, tudnunk kell, hogy a jóindulatú prosztata-megnagyobbodás, prosztata-megnagyobbodás és prosztata-gyulladás az egyik oka. A megnagyobbodott prosztata és prosztatagyulladás hatással van a férfiak életének minden területére, valamint a potenciával kapcsolatos problémára.

Az impotencia egyéb lehetséges okai, azaz gyengült potencia, lehet alacsony tesztoszteron szint, sötétített szexuális orientáció, gyenge szexuális tapasztalat, kifejező félénkség és bizonytalanság, bizonyos gyógyszerek mellékhatásai (antidepresszánsok, béta-blokkolók…), figyelembe véve a különböző opiátok, alkoholizmus, rossz vérkeringést a vénák és artériák, cukorbetegség, elhízás, dohányzás, stressz, libidó elvesztése, szorongás, magas vérnyomás, stb.

“Az impotencia vagy bizonyos fokú merevedési zavar gyakori diagnózis 50 év feletti férfiaknál „ „

Sokkal nehezebb kezelni a megnagyobbodott prosztatát és prosztatagyulladást, valamint az urológiai betegségekkel és a prosztata mirigyekkel kapcsolatos összes komplikációt, mint a megelőző intézkedéseket időben megtenni. Ha még nem túl késő, a prosztata megnagyobbodását, valamint a prosztata fejlődését lassíthatjuk le néhány, az impotencia, azaz a prosztatagyulladás természetes orvoslásával, ezáltal megelőzve a potencia (erekció) elvesztését, és egyes esetekben helyreállíthatjuk az elveszett potenciát, a szexuális erőt, a libidót és az életerőt.

A prosztatának fontos szerepe van a férfi testben. A prosztata mirigy nemcsak a tesztoszteron termelését, a sperma minőségét és aktivitását befolyásolja, hanem az egészséges szexuális tevékenységért, az erectilis orgazmusért is felelős stb. Nagyon gyakran a prosztata gyulladásos folyamatai csökkentik az erekció időtartamát, és jelentősen rontják a sperma minőségét. Néhány férfi, akik szenvednek problémák a prosztata mirigy mellett potencia, elveszíti ugyanakkor teljes vagy részleges öröm szexuális közösülés során.

A prosztata, többek között, szabályozza az anyagcsere a férfi hormonok-androgének. Továbbá, a prosztata mirigy működik, mint egy szelep, amely blokkolja a húgycső az erekció állapotában. Idővel, gyulladás a prosztata, ödéma miatt megnövekedett (adenoma)vagy hegesedés, blokkolhatja a csatornák, ami a férfi reproduktív funkciók megsértése vezet. A prosztatagyulladás egyik szövődménye az impotencia, amit az erekció teljes vagy részleges hiánya, a korai magömlés és a libidó csökkenése okoz. A nemi közösülés és az orgazmus alatti fájdalom során a pénisz gyenge érzékenysége is fennáll.