Erős immunrendszer kiépítése

Testünk természetes védelmi rendszere, az immunrendszer, segít megőrizni egészségünket a baktériumok, vírusok és a különböző pusztító sejtek elleni küzdelemben. Ez a hét tipp segít erősíteni az immunrendszert, és javítja az egészségünket – bármely életkorban. A gyümölcsök és zöldségek fogyasztása az egyik legegyszerűbb módja az immunrendszer erősítésének. A gyümölcsök és zöldségek fitonutrienseket, karotinoidokat és flavonoidokat, valamint vitaminokat és antioxidánsokat tartalmaznak.

Ezek a vegyületek növelik a fehérvérsejtek termelődését, a fertőzések ellen küzdő sejteket, elpusztítják az egészségtelen sejteket, és védik az egészséges sejteket. A jó éjszakai alvás alapvető fontosságú a megfelelő egészség fenntartásához. Számos tanulmány kimutatta, hogy az alváshiány közvetlenül kapcsolódik számos betegség és betegség nagyobb kockázatához.

Fontos, hogy minden évben influenzát lőjünk

1Ezek köre a viszonylag kisebb problémák, mint például a nátha; a viszonylag nagyobb probléma, mint a szív-érrendszeri betegségek; rendkívül súlyos betegségek, mint a rák. A testmozgás közvetlenül kapcsolódik a jobb egészséghez. Ez növeli a termelést a fertőzés elleni sejtek; lehetővé teszi számunkra, hogy fenntartsák a jobb izomtónus, amely segít megelőzni a sérülést; és ismert, hogy egy hatékony antidepresszáns.

Fontos, hogy évente influenza-oltást kapjunk. Azok számára, akiknek az influenza miatt komplikáció veszélye áll fenn, beleértve az időseket, a csecsemőket, valamint a gyengített immunrendszeren belüli embereket, ez különösen fontos. Ahogy öregszünk, a szervezet T-sejtek termelése csökken. A T-sejtek az úgynevezett” gyilkos ” sejtek, amelyek elpusztítják a fertőzéseket. Ahogy csökken a T-sejtek termelődésének képessége, csökken a betegség és a fertőzés elleni küzdelem képessége is. A vakcinák, mint például az influenza elleni oltás, csökkenthetik a gyengített immunrendszerből eredő kockázatot.

A legtöbb megfázás és vírus a szemen, az orron vagy a szájon keresztül jut be a szervezetbe. Következésképpen fontos, hogy elkerüljük a testünk ezen részeinek megérintését, miután más emberek körül vagyunk. Javasoljuk, hogy gyakran mossunk kezet antibakteriális szappannal. A megfelelő testtömeg fenntartása a jó egészség fenntartásának másik alapvető szempontja. A cukorbetegség, a kardiovaszkuláris betegség, sőt bizonyos rákok mind az elhízáshoz kapcsolódnak.

Sok esetben az emberek túlsúlyosak, mert alacsony tápanyagtartalmú ételeket fogyasztanak. Mivel testünk használja az ételt eszünk, hogy hozzon létre vegyületek, amelyek védik az egészségünket, evés rossz minőségű élelmiszerek akadályozza a szervezet azon képességét, hogy hozzon létre a vegyületek elleni küzdelemhez szükséges fertőzés és betegség.

A rugalmasság

2Az emberek, akik túlsúlyosak, gyakran kevésbé valószínű, hogy gyakorolja, és hogy fizikailag aktív fontos az elme és a test. A cigaretták hozzájárulnak immunrendszerünk gyengüléséhez, és fontos megjegyezni, hogy még a használt füst is asztmás rohamot válthat ki, vagy segíthet az egyszerű hideg bronchitisgé alakításában. Ha valaki dohányzik az Ön közelében, vagy kérje meg őket, hogy hagyják abba. Mondanom sem kell, ha dohányzik, a legnagyobb lendületet adhat az immunrendszerének valamint az általános egészségének a dohányzás abbahagyásához.

Beacon of LIFE, Oceanport, NJ, egy kormány által jóváhagyott PACE program létre, hogy az idősek, a család, a gondozók és a szakmai egészségügyi szolgáltatók a rugalmasságot, hogy megfeleljen az egészségügyi szükségletek, miközben továbbra is él a közösség. A Beacon of LIFE interdiszciplináris szakemberekből álló csapatot tart fenn, akik minden ügyfél számára biztosítják a szükséges összehangolt ellátást. Munkatársaink szakterülete az idősebb emberekkel való együttműködés, valamint az egyes ügyfelekkel és családjukkal való együttműködés a leghatékonyabb gondozási terv kidolgozása érdekében.

Egyél egészséges ételeket az erősebb bőr és test érdekében

3Szolgáltatásaink közé tartozik az elsődleges ellátás, kórházi ellátás, orvosi speciális szolgáltatások, vényköteles gyógyszerek, idősek otthoni ellátás, sürgősségi szolgáltatások, otthoni gondozás, gyógytorna, foglalkozási terápia, a felnőtt nappali ellátás, szabadidős terápia, étkezés, fogászat, táplálkozási tanácsadás, szociális szolgáltatások, laboratóriumi/X-ray szolgáltatások, szociális munka, tanácsadás, szállítás.

Mivel továbbra is háborút folytatunk a koronavírus és az influenza szezon ellen, felénk fordul, védtelennek érezhetjük magunkat. Miközben ellenőrizzük a kézfertőtlenítő készleteinket, és megragadjuk a maszkjainkat, némi vigaszt vehetünk abban a tényben, hogy immunrendszerünk már felkészült a téli esetleges fertőzések elleni küzdelemre.

Gary L. Gross, az Ocean and Middletownban található NJ Allergiapartnerek allergológusa és immunológusa, aki több mint 30 éve dolgozik a gyakorlatban, elmondta, hogy az immunrendszer a sejtek, szövetek és szervek komplex hálózata. Immunrendszerünk olyan szerveket tartalmaz, mint a bőr, amelyek fizikai akadályt biztosítanak a baktériumok ellen – mondta. Ha ezeket az akadályokat áttörik, például a szájon vagy az orron keresztül bejutó vírus, a fehérje és a véráramban lévő sejtek segítenek a fertőzés leküzdésében.

Bár sok kiegészítők, teák azt állítva, hogy gyorsan “boost” immunitás, a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy tartsa az immunrendszert erős egy hosszú távú folyamat. Jun Yang, a Tinton Falls-ban található Two Rivers Allergy and Asthma Group allergológus és immunológusa megerősítette ezt, és több olyan dolgot javasolt, amit az egyének megtehetnek az egészséges életmód biztosítása érdekében.